LFS.cnb: Zarządzanie zamówieniami i rozliczenia z EPG.

Szybko, efektywnie i automatycznie - kompleksowe rozwiązanie Contract and Billing (LFS.cnb) stanowi cyfrowe wsparcie dla logistyków w tworzeniu i zarządzaniu fakturami i zamówieniami. Nowy pakiet oprogramowania firmy Ehrhardt + Partner Group (EPG) zawiera wydajne narzędzia do obsługi wszystkich kroków roboczych i procesów. Użytkownicy zyskują na zautomatyzowanym obiegu faktur oraz zarówno analogowym jaki i cyfrowym sporządzaniu faktur. Dodatkowo oprócz rejestrowania i zarządzania procesami logistycznymi LFS.cnb wspomaga obsługę zamówień klientów i dostawców - w szczegółowy i dopasowany do indywidualnych potrzeb sposób.

Contract and Billing – cyfrowe kompleksowe rozwiązanie dla logistyków.

W każdej chwili wszystko pod kontrolą - nowy pakiet oprogramowania Contract and Billing to rozwiązanie oparte na chmurze do obsługi wszystkich procesów rachunkowych i zarządzania w logistyce. Wykonywane zadania są rejestrowane, przypisywane i rozliczane w zautomatyzowany sposób. Dodatkowo do standardowego katalogu funkcji oprogramowanie pozwala na dopasowanie do indywidualnych wymagań klienta. Moduł posiada ustandaryzowane interfejsy, dzięki czemu można go połączyć również z zewnętrznymi systemami księgowymi i ERP. LFS.cnb jest prosty w obsłudze i dostarcza szybko potrzebnych informacji. Zarządzane centralnie oprogramowanie umożliwia przetwarzanie online danych z wielu lokalizacji. Fakturowanie przebiega w elastyczny sposób - dzięki zintegrowanej bibliotece formuł kalkulowane są ceny oraz sporządzane są faktury dla indywidualnie definiowanych okresów. To inteligentne rozwiązanie informatyczne uwzględnia wszelkie istotne reguły podatkowe i oferuje obsługę różnych walut. Klienci otrzymują faktury automatycznie albo w formie papierowej albo elektronicznej zgodnie ze standardami e-fakturowania. Oprócz procesów rozliczeń LFS.cnb wspomaga w całościowej obsłudze i zarządzaniu zamówieniami. Zamówienia klientów i dostawców są tworzone szybko i przetwarzane w szczegółowy sposób. Dopełnieniem pakietu oprogramowania jest bezpieczna archiwizacja wszystkich dokumentów i informacji.